VRIJWILLIGERSWERK

'Woorden zijn vaak leuk. Daden vaak niet. In sommige gevallen is het precies andersom.'


Stichting Dieren Steun is een organisatie die dieren (en hun eigenaren) helpt voordat het te laat is. Door hulp te bieden bij (financiële) problemen, advies te geven bij twijfel, en voorlichting te geven om misverstanden de wereld uit te helpen voorkomt de stichting dat een dier naar een asiel moet. Of dat een dier ondoordacht wordt aangeschaft (en ook in een asiel of erger belandt).

Zie meer op de website, de Facebookpagina en de Facebookgroep:

www.stichtingdierensteun.nl

www.facebook.com/stichtingdierensteun

www.facebook.com/groups/stichtingdierensteun 


De Man Met Kat Kalender is een project waarmee alle non-profit dierenorganisaties geld mogen inzamelen voor hulp aan dieren. Elke kalenderverkopende organisatie, bijv. dierenasiel, koopt de kalender in voor €5,- en verkoopt de kalender voor €15,-. Dat is €10,- winst per verkochte kalender!

De Man Met Kat Kalender is bekend geworden door meerdere malen op de landelijke televisie geshowd te zijn. Er hebben diverse BN-ers aan meegewerkt waaronder Carlo Boszhard.

Naast het geld inzamelen is het promoten van dieren uit een asiel ook een belangrijk doel van het project. Adopt, don't shop. Asieldieren zijn juist de dieren die heel hard op zoek zijn naar een nieuw baasje. Dus ga alsjeblieft eerst de asielen langs als je op zoek bent naar een huisdier.

Meer info op de website en Facebookpagina:

www.manmetkat.nl

www.facebook.com/manmetkatkalender 

Ginet Balistreri
Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin