SCHRIJVEN

Taal is te grappig om er niet iets leuks mee te doen, en woorden zijn anders als je ze kan bekijken. Ginet verkeert regelmatig in de schrijfmodus. Schrijven is een manier van goed voorbereid en doordacht praten, waarbij je -in tegenstelling tot een mondelinge conversatie- de tekst kan corrigeren voordat je de boodschap verzendt.

Na een dikke twintig jaren ervaring in het schrijven van korte verhalen, persberichten en commerciƫle teksten, veel op vrijwillige basis, start Ginet in 2017 de beroepsopleiding copywriter. In 2018 behaalt zij het diploma 'Copywriter / Commerciƫle teksten schrijven'. Met passie schrijft of redigeert Ginet (web)teksten, (sollicitatie)brieven en redactionele artikelen.

De korte verhalen zijn uit het hart en met een knipoog. Ginet schetst graag een luchtige kijk op kleine en grote uitdagingen van het leven.

De gedichten van Ginet zijn in een ouderwetse en brutaal simpele Jip-en-Jannekestijl, of verwarrend en complex, of eye-opening, zodat de lezer er geen of alle kanten mee op kan.

Ga voor wat voorbeelden van teksten naar:

KORTE VERHALEN

GEDICHTEN

REDACTIONEEL en COMMERCIEEL

Ginet Balistreri
Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin