Muziek van Ginet

GINET BALISTRERI  

Italiaanse liedjes:

Met de akoestische Italiaanse muziek die Ginet Balistreri zingt en speelt waant iedereen zich in het zonnige zuiden. Gevoelige, romantische ballads zoals Diamante of Non hó l'eta tot meezingers als Volare en Quando quando passeren de revue. Ginet is als half-Siciliaanse opgegroeid met Italiaanse liedjes, die tijdloos en herkenbaar zijn en het altijd goed doen tijdens diner, feest of andere gelegenheid.

Covers:

Akoestisch gespeelde popliedjes in een eigen stijl, soms met een vette knipoog, maar met respect voor het origineel. Een akoestische gitaar en een paar breed inzetbare stembanden, meer is er niet nodig om de luisteraar te verrassen en te boeien.  Ginet laat de dertien-in-een-dozijn nummers links liggen en speelt wat minder voor de hand liggende, bekende songs van bijvoorbeeld Chaka Khan, Blondie, Jimi Hendrix en Nirvana.

Eigen werk:

Hier begon het allemaal mee. Vanaf haar tienerjaren schreef Ginet al eigen liedjes, waarvan een aantal parels met regelmaat afgestoft wordt om in intieme sfeer met passie ten gehore te brengen. Ginet heeft liedjes geschreven in het Engels, Nederlands en Italiaans.


info@ginetbalistreri.eu

Ginet Balistreri Muziek

Als muzikale omlijsting van feest, diner, receptie, enz. of als act op (kleine) podia, café's, festivals of diverse instellingen.

Mail naar info@ginetbalistreri.eu voor meer informatie.

www.ginetmuziek.nl

Ginet 30m juni 2024 live bij Gluren bij de Buren:

https://login.glurenbijdeburen.nl/share/1101

Ginet Balistreri
Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin