KATVERTENTIE in de Merwesteijn

Snoepie zoekt een huisje (2016)

"Een hele goede morgen, dames en heren. Waarmee kan ik u van dienst zijn? Ik zal me even voorstellen: Ik ben Snoepie, de nieuwe secretaresse van het asiel. Ik ben aangenomen om toezicht te houden in het kantoor van het asiel en zoals u op de foto kunt zien neem ik mijn taak zeer serieus. Ik geef de foldertjes een kattengeurtje, check het plakbandrolletje of die nog wel plakt en houd de wacht over de fooienpot van het asiel. Ik ben veruit de meest knappe poes hier. De rest van de poezen zien er allemaal wat 'gewoontjes' uit, maar mijn subliem voorkomen overtreft alles in het kwadraat: prachtig gemĂȘleerd lapjesjasje, jadegroene ogen, subtiele eyeliner, kraakwitte Extra Large snorhaartjes, en propere witte sokjes. Ik mag er dus wel wezen. Van de asielmensen moet ik aan de lijn, maar ik ben hier tegen in beroep gegaan. Ik vind 7 kilootjes schoon aan de haak helemaal niets te veel. Mijn asielmensen zijn wel lief, hoor. Ze moeten alleen nog veel leren. Van mij. Over mij. Ik ben geen alledaagse kroelpoes. Ik ben wel heel speels en grappig en heb een hoop leuke kanten, maar ik ben er eentje 'met gebruiksaanwijzing'. Zo houd ik bijvoorbeeld niet van harde stemmen en aanraken wil ik wel maar vind ik nu nog eng (gaat steeds beter). De asielmensen zijn overtuigd dat ik in een stabiel huisje, met lieve mensen, mijn ware, liefdevolle aard zal laten zien en nog vele jaren mijn baasjes geluk zal geven. Ik moet alleen de kans krijgen van zulke lieve mensen. Dus.... Wie weet helpt deze katvertentie wel?"

Contact: --------

TERUG NAAR:  - - >   SCHRIJVEN  - - > REDACTIONEEL en COMMERCIEEL

Ginet Balistreri
Alle rechten voorbehouden 2018
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin